1 Ocak 2010 Cuma

hoşgeldin 20 10

bir yılı daha bitirdik,acı tatlı bir dolu yaşanmışlıklarla..yeni yıl herkese iyi gelicek böyle hissediyorum,yazılışı kadar kolay okunuşu kadar net,bol kazançlı ,sağlıklı,herşey kolay olacak.
geceyi tek başıma şişenin dibini bularak,ama sarhoş olamadan geçirdim:( heryere yazarım ya !'öyle sarhoş olsam ki' diye ,ama olamam.hep bir oto kontrol ,nedense bir türlü kendimi salamıyorum. beyin hemen sinyal veriyor 'hooopp sarhoş olmak üzeresin dikkattt ' neden yaaa!!!
herneyse,
2010 herkese,(önce bana)önce sağlık,huzur,bol para getirsin ki gelecek seneler hırs yapsın daha iyilerini getirsin inşallah..

2 yorum:

fisunlahersey dedi ki...

nurdanım seninde yeni yılın kutlu olsun canım benim :)
bende niyeti baya bi bozdum dolaptaki tekirdağa ama gel gör ben çürük bi hatunum,migren bi taraftan,sinirsel mide sorunu bi taraftan,iki kadeh rakının hesabını üç gün ödemek zorunda kalıyom sora,aslında güzel şaraplarda vardı gümüşlükte sakladığım ama nedendir bilinmez yalnız olmama herzamanki monoton hayatımda hiç bi değişiklik olmamasına rağmen aşırı derecede iyi hissediyodum yeni yıla saatler kala,ve halen devam ediyo bu hislerim,durup durup hayırdır inşallah noluyoki bana diyom :)
öpüyorum canım seni ziyaretin ve yorumların beni çok mutlu etti bilesin...

Nurdan'dan dedi ki...

yeni yıl sana ii geliyo demekki cnm ,bunu hissetmişsin ,bende seni kocaman öpüyorum,tekrar ii yıllar diliyorum