14 Şubat 2010 Pazar

çekim



Kaç kişi gerçekten aşkı yaşıyor?kaç kişi gerçekten sevgili?Ya da kaç kişi karşılıklı duygular içinde?
Bence inanılmaz az sayıda,,bir bakıyosunuz,adam yaşlı,karizması falan da yok,yanında taş gibi gencecik bir hatun!Şaşırıyorsunuz ,''nasıl yani bu kadın bu adama aşıkmı şimdi'' diye sormaktan alamıyorsunuz kendinizi,sonra cevap kendi kendine yerine oyuruyor ,adamın cebi karizmatik,arabası evi vs..
Başka bir tarafta evli bir çift görüyorsunuz ,her birşeyleri birbirine uygun,kadın gözünün içine bakıyor kocasının,fakat kocanın gözler fıldır fıldır.
Bir de 26-30 yaş arası adamların yanında 50 lik hatunlar,bunu hiç anlamış değilim zaten,burdada tek taraflı aşk olabilir (kadının aşkı)ama karşılıklı olabilmesi çok zor gibi gelir bana hep.Zaten günümüzde ,herşey tersine dönmüş durumda,genç erkek,orta yaş kadın,yaşlı adam çok genç kadın(18 -20 yaş)..
Bir konuyu da hiç anlamam oldu bitti,,evlilikler bitmiştir aslında ,ne aşk ne sevgi ne saygı hiç birşey kalmamıştır ama hala devam eder,sorduğunuzda ''çocuk var ortada '' yada ''ekonomik özgürlüğüm yok''gibi nedenler koyulur ortaya,adam evi sadece otel gibi kullanır ,dışarda her haltı yer,ama boşanmaya gelince de ''hayır'' der .Bunun nedeni de ben ce; düzeninin bozulması işine gelmez adamın.
İşte bu dünya böyle garipleştikçe,gerçekten aşkı yaşayanların sevgililer gününü kutluyorum,yalandan değil ama, içten kutluyorum.


Hiçkimseye

Aşk gözlerindi
Aşk öldü
Aşk?

Artık aşka süzülmez tek satır yüreğimden
Dökülemeyen gözyaşıma yazık

Aşk nefesindi
Aşk soluksuz şimdi
Aşk?


Kalemim kırgın, paramparça
Kağıdımın boynu bükük


Aşk sendin
Aşk bedensiz şimdi
Aşk?

Aşk: Sevgilinin yarım kalmış öpüşü!

Seda Bapir

Hiç yorum yok: