17 Nisan 2010 Cumartesi

NE GELİRSE BENİM BAŞIMA :((


Tam hayata gülümseyerek bakayım diyorum,puff ..Mutlaka ters giden bir şeyler başıma geliyor.Zaten bir sürü terslikle uğraşırken,*bu sana az,al bir tane daha*diyor hayat,zaman ,tanrı,adı her neyse..
Bir kaç ay önce türcell in 3G kampanyasından, aptallık yapıp notbook alma gafletinde bulundum.Sürekli çalıştığım bankaya da otamatik ödeme talimatı verdim.Ben sanıyorum ki bankadan tıkır tıkır ödeniyor,malum ptt hizmetlerinin durumunu da düşünürsek,2 aydır fatura gelmezken,3. ay faturası karşıma 2070.40 lira olarak geliyor BENGGGGGGGGGGGG...!!!!
Tam üç gündür bu konuyu çözmek için türkcell in, adı güya *çözüm merkezi* olan birimiyle savaş veriyorum.*Çözümsüzlük merkezi*demek daha doğru olur aslında.
Bu kampanyaya girerken yapılan sözleşmede bir ay bile geciktirmeyeceğime dair imza atmışım.Hani şu karınca duası gibi yazılan ve sayfalarca devam eden sözleşmeler varya,hani hepimiz (genel olarak)okumadan imzalarız ya..
Aslında prensip olarak okumadan hiç bir kağıda imza atmayan ben,bir gaflete düşüp bu karınca duasını imzalamışım.Üstelik bir ay gecikince sözleşmenin iptal edileceği bilgisini almadan.
Sonuç olarak ;çözümsüzlük merkesi bunu çözmedi.Bir çok insana af getirirken bana getirmiyor.Kuzu kuzu sen bu parayı öde diyor BENGGGGGGGGG.!!!!
Aman dikkat!!!
Bu karınca duasına benzeyen yazıları okumayan benden başka aptal olmaması dileğim.

2 yorum:

MAVİ TUTKU dedi ki...

diğerlerini bilmiyorum ama turkcel bu konuda çok alçak gerçekten.

Hattımın birisi ödenmemiş bir şekilde ve bende onu 3ay kullanmamıştım..turkcel hattı kapatıyor ve ne yapıyor biliyormusunuz, siz kaç kampanyaya abone olmuşsanız kapattığı telefondan yani hizmet verilmeyen telefondan o paraları alıyor.
Aferdesiniz ama hem size yaptıklarına hem bu uygulamaya yuh ki ne yuh yani..

Puzzle. dedi ki...

Bizler bu konuda ne kadar hassas ve duyarlı olsakta yasal haklarımızı bir yerde şu karıca dugası gibi yazıları okumadan hakkımızıdan feragat edip elimizi klumuzu o noktada baglatıyoruz,gerçi o bit yazısını kim okurki kaç nüsadan oluşan.Önemli olan bu durumun aynısını yaşamamak,aynı hataya düşmemek.buda bizlere kötü bir ders olsada susmama hakkımı sonuna kadar kullanma taraftarıyım.Al birini vur ötekini hepsi para tuzagı malesef