23 Mart 2009 Pazartesi

Evimizin TEK erkeği



Sabaha karşı saat 04 00 ..Evimizin tek erkeği kedimiz çılgın,garip şeyler yapıyor,o uyuşuk tüğ torbası,kıvranıyor ,yerinde duramıyor...Panik olmadım dersem yalan söylemiş olurum.Hani derler ya ,bazen felâketleri hayvanlar hissedermiş,davranışları değişirmiş diye..Yoksa deprem mi olacak diye korktum açıkçası!
Çılgını sakinleştirmek için kucağıma aldığımda ,iğrenç bir koku geldi burnuma.Aman Allahım!Poposunda kocaman bir kaka parçası tüylerine yapışmış,arka bölgesi tamamen kakaaaa!!!!
Tabi çıldırdım!Hem de çılgın dan daha çok...Hemen banyoya girdim ,onu temizlemek için,ama bu mümkünmü?Tüm ev halkını ayağa kaldıracak kadar bağırıyor,beni tırmalıyor,ben onu tırmalıyorum,derken ,gerekeni zor da olsa yaptık.Onu temizlemeyi başardık.Tabi bununla bitmedi.Sabah erkenden doğru veterinere,traş olmaya..Onu veterinere bırakıp eve döndüğümde ,tüm evi kırklar gibi temizlemek zorunda kalmak ta şaka gibi bir şey!!!!
Neyse bizim ki tüğ torbası olmaktan kurtuldu ,böyle daha mı şirin oldu ne!! Biraz utanıyor olsa da bizim erkeğimiz, kesinlikle daha hijyenik olduğu kesin...:)))))))

4 yorum:

Primarima dedi ki...

hayvan beslemek hakikaten zor iş...

Nurdan'dan dedi ki...

evet Prima çocuk,hatta bebek gibiler,ama sevince katlanmak ta kolay oluyo

baksasana bana dedi ki...

Hyvanlar sevimlidir hatta kedi bile kedileri kucagına alıp sevenleri hiç sevmem hayvan eldeğmeden gül koparılmadan sevilmelidir.

Nurdan'dan dedi ki...

yorumun için teşekkürler *baksana bana*